Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Bogdan

Global Moderator
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bogdan last won the day on June 26 2020

Bogdan had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Bogdan

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/03/2007

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick (Numele de pe server): descter7 Idee: Job Goal Descriere (Descrierea Ideei): Micsorarea goalului la 2.500.000$ si tot odata micsorarea recompensei la 1.500.000$ si 20 bitcoins.
 2. Nick (Numele de pe server): descter7 Idee: Modificarea jobului Miner Descriere (Descrierea Ideei): La acest job sa nu mai dea minereuri diferite in functie de skill si sa fie random chestia asta si cu cat urci in skill sa fie o sansa mai mare la minereuri mai bune.
 3. Bine boss ai tupeu ai orgoliu da' buzunaru' tau poarta doliu. Aici cu ghengu, madafaca hau hau. P#$a negro aiciaaaaa.
 4. Nick (Numele de pe server): decster7 Idee: Modifiacrea jobului Post man Descriere (Descrierea Ideei): 1. Schimbarea vehiculului de job in vehiculul Burrito. 2. Marirea "salariului" cu 200$-300$. Semnat: cel mai frum si implicat admin, pwp ?
 5. Bogdan

  Prezentare

  Salutare! Sper sa te simti bine in aceasta comunitate si sa stai cat mai mult. ?
 6. Nick: Bogdan Rank: 3 Cat ai stat in LS Police Department?: 47 zile De ce doresti sa pleci?: Doresc sa parasesc factiunea Ce ar trebui schimbat la Departament?: Nimic Dovada ca tu esti cel care a facut demisia
 7. Nick (Numele de pe server): Bogdan Idee: Crates cu mission points Descriere (Descrierea Ideei): Daca un normal crate este 75 de bitcoins, cu mission points să fie in jur de 100 etc., mi se pare o idee buna pentru ca unii playeri au acumulat foarte multe mission points dupa ce au terminat de facut misiunile si poate ar vrea sa faca altceva cu acele mission points si cred ca ar fii super daca ai putea cumpara un crate de acele mission points.
 8. Nickname-ul tău:Bogdan Rank-ul deţinut și numărul de zile:rank 2 și 17 zile De ce dorești să părăsești factiunea?:Doresc să părasesc factiunea. Cum a fost timpul petrecut in factiune?:Timpul petrecut in factiune a fost minunat si m-a ajutat sa inteleg care e rolul unei factiuni si am invatat sa-mi respect superiorii Ce doreşti să se schimbe în această factiune:eu nu as dori sa se schimbe ceva in aceasta factiune. Poză când spui pe /f "Vreau sa fiu demis!":nu stiu cum sa pun o poza Alte precizări:nimic
 9. Nick (Numele de pe server): Bogdan Idee: Adaugarea unui job goal personal Descriere (Descrierea Ideei): Adaugarea unui job goal personal de 50k pe zi, si sa functioneze exact ca job goalul mare. La completarea acestuia jucătorul v-a primi o suma de bani 1 rp sau 1 bitcoin. Eu cred ca implementarea unui job goal personal ar incuraja jucatorii sa faca job si sa completam cat mai repede job goalul cel mare.
 10. Si atunci cand depaseste limita sa primeasca wanted in functie de viteza, si doar daca il prinde poate sa ii dea amenda sau sa iti ia permisul, zic si eu
 11. Nick (Numele de pe server): Bogdan Idee: Adăugarea mașinii savanna în dealership. Descriere (Descrierea Ideei): Numele mașinii: Savanna, clasa: lowrider, viteză maximă: 164km/h.
 12. Nick (Numele de pe server): Bogdan Idee: Primul si cel mai smecher clan de pe server. Descriere (Descrierea Ideei): Ownerul sa creeze un clan si in acest clan sa poata intra doar membrii care joaca din perioada beta, dupa perioada beta sa nu mai intre nimeni in clan (fara exceptii).

Get connected with us on social networks:

Contact

Curtea de Arges, Romania

support@nemesys.ro

Soon

Soon

×
×
 • Create New...