Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AsulxNx

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AsulxNx

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: AsulxNx Sugestie: Propun adaugarea a 2 infernus-uri in cadrul factiunii paramedic pentru rank 5/6 respectiv 10(lider)
 2. AsulxNx

  AsulxNx

  Care este numele dvs.?: Drug Leonardo Andrei Nick-ul virtual: AsulxNx Vârsta dvs.: 18 Țară, Oraș, (opțional): Romania, Vrancea, Adjud O poză cu tine (opțional): Facebook: Leonardo Andrei Drug Unde te putem contacta?: Facebook, instagram :drug_leonardo, discord : <Leo>#0480 De unde ai auzit de noi?: Sa zicem ca mi-a spus un prieten daca-l pot numi asa. Ce jocuri te joci?: variaza in functie de ce chef am. O notă comunității: meh, n-am stat asa mult aici incat sa-mi dau seama ce nota ar merita Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: 1.85, 90kg, fumator, am bac anul asta (2020) Alte Informații?:No
 3. Nume: AsulxNx Sugestie: Propun ca spitalele din sf si lv sa faca parte din hq paramedics in sensul urmator: la /spawnchange sa apara faction spawn lv/ls/sf, de asemenea sa se spawneze si masinile specifice in parcarile spitalelor respective
 4. AsulxNx

  /rob

  Nume: AsulxNx Sugestie: La rob ar putea fi modificate cerintele, si suma pe care o primesti: pentru bussines sa ceara 3 rob points si sa aibe cea mai mica suma pe care o primesti cat si doar 1 stea de wanted, La ATM 6 rob points si ca suma sa fie mai mare decat cea de la bussines totusi sa nu se apropie catusi de putin de cea de la bank, iar ca stele de wanted sa fie 3 La bank sa fie o suma maricica undeva la 100k+, avand in vedere ca primesti 6 stele wanted si consumi direct 10 rob points.
 5. Nume: AsulxNx Sugestie: Am observat in cadrul factiunii mele ca /r nu functioneaza ca pe alte servere acesta fiind chatul factiuni altfel denumit /radio, in schimb este comanda /f cu care se utilizeaza chatul respectiv. Avand in vedere faptul ca majoritatea este obisnuita cu /r, cat si pe /help apare comanda /r pentru chatul factiunii, propun schimbarea acesteia.

Get connected with us on social networks:

Contact

Curtea de Arges, Romania

support@nemesys.ro

Soon

Soon

×
×
 • Create New...