Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tech

Premium User
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Tech

 1. Buna idee! Pe viitor probabil ca va fi implementata!
 2. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 3. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 4. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 5. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 6. Tech

  Detalii Topicuri

  Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 7. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 8. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / promovare de server / content sexual. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 9. Tech

  Detalii Topicuri

  Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 10. Cateva precizari: -Pentru a posta un topic, indiferent de subiect trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar, fara promovarea altui server, fara content sexual. -Maxim 3 topicuri create pe zi. -Daca doriti sa impartasiti un pont, va trebui sa il explicati cat mai in detaliu pentru a evita eventualele neintelegeri / erori / greseli.
 11. Tech

  Detalii Topicuri

  In acest topic se vor posta DOAR lucrurile legate de Minecraft. Exemple de topicuri pe care le puteti creea: 1. Poze -Pentru a posta cateva screenshot-uri din joc, trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte: sa nu contina content vulgar/sexual si sa nu se promoveze nici un server. 2. Ponturi -Ai vreun pont folositor pentru cei ce joaca Minecraft? Lasa-l aici, explicand fiecare detaliu pentru ca sa fie cat mai clar pontul. 3. Texture Pack-uri -Pentru a posta un texture pack, trebuie sa il faceti in felul urmator: Nume Texture Pack: Link Texture Pack: Merge si pe PC-urile mai slabe?: Da / Nu Alte precizari:
 12. ECHIPELE S.W.A.T. SPECIAL RESCUE TEAM (SRT) General: Tech Lieutenant: DarknessMode Colonel: Troop 3: Troop 2: Troop 1: CRISIS ENTRY UNIT (CEU) General: Lieutenant: Troop 5: Troop 4: Troop 3: Troop 2: Troop 1: HEAVY EQUIPMENT SQUAD (HES) General: Lieutenant: Troop 2: Troop 1: QUICK SUPPORT DIVISION (QSD) General: Lieutenant: Major: Captain: Troop 2: Troop 1: SPECIAL RESCUE TEAM (SRT) Divizia de elita, cei mai experimentati ofiteri din toate cele 4 departamente s-au unit si au format SPECIAL RESCUE TEAM. Se ocupa cu extragerea victimelor unei rapiri/unui asediu din cele mai sangeroase cazuri. Tacticile lor sunt secrete si mereu au succes. Experti in manuirea armelor de foc, 4 dintre membrii preiau terenul de la sol iar 2 iau terenul aerian, in spatele manetelor Hydra-ului sau a Hunter-ului. CRISIS ENTRY UNIT (CEU) Acesti ofiteri au vazut si asistat la cele mai sangeroase si dificile momente pe care ti le poti imagina. Totusi sunt in stare sa gandeasca limpede in timp ce se infiltreaza in incintele impanzite de catre persoanele inarmate din cap pana in picioare cu scopul de a-i infrange. HEAVY EQUIPMENT SQUAD (HES) Artileria grea in momentele de criza. Ei sunt cei care manevreaza echipamentele grele (Shotgun, Tank, etc.). Se mai pt ocupa si cu extractiile dar doar atunci cand echipa SRT nu este capabila sa realizeze acest lucru. QUICK SUPPORT DIVISION (QSD) Aceasta echipa include membrii ce au intrat recent in S.W.A.T. Ei sunt cei care intervin atunci cand se aud focuri de arma in zone populate. Mereu o sa fie disponibili cand o sa fie solicitati! DETALII - Echipele S.W.A.T. sunt cele care inervin la rapiri/asedii/mandate - In echipele S.W.A.T. se intra pe baza de test practic oferit de Generalul S.W.A.T, sau de Lieutenantul diviziei SRT. - Echipele S.W.A.T. prezinta cei mai disciplinati si pregatiti membrii ale celor 3 departamente. - Fiecare echipa S.W.A.T. este condusa de un General, si un adjunct, respectiv Lieutenantul. - Cand Generalul este online, el va organiza toate echipele online. - Cand are loc interventia, daca nu sunt 4 membri din fiecare echipa, cel mai inalt grad S.W.A.T, va strange toti ofiteri S.W.A.T. din alte echipe si vor forma o echipa de interventie pentru momentul actual. - NU este permisa abuzarea de echipament S.W.A.T. - La interventii toti ofiterii S.W.A.T. vor folosi echipamentul din [/outfit], categoria S.W.A.T. - Gradele din echipele S.W.A.T, nu au legatura cu rank-urile IN-GAME, dar in timpul interventiilor indiferent de grad-ul IN-GAME se asculta de cel mai mare grad S.W.A.T.
 13. Nick (Numele de pe server): Tech Idee: Radare pe harta pentru LSPD Descriere (Descrierea Ideei): Propun sa se adauge radare pe toata harta in locurile populate cel mai frecvent (podul LS-LV, Zona CNN, etc.) pentru a impune soferilor sa circule cu o viteza moderata, sub cea maxima. Radarele ar putea fi amplasate pe stalpi sau pe pereti (evident, in locurile unde se poate realiza acest lucru), iar atunci cand cineva este surprins ca a depasit limita de viteza, un mesaj este trimis membrilor LSPD prin intermediul chat-ului /r sau /d avand o forumulare asemanatoare cu aceasta: "Radar: Jucatorul ___ [Id __] a fost surprins depasind limita legala de viteza cu ___ km/h in zona ___." Acest lucru ar fi foarte de folos deoarece ar ajuta membrii LSPD si serverul. EXEMPLU: "Radar: Jucatorul Andrei [ID 34] a fost surprins depasind limita legala de viteza cu 40km/h in zona CNN."
 14. Tech

  AsulxNx

  Welcome! Sedere placuta!
 15. Propun sa se schimbe masinile pentru membrii de rank 1 a factiunii Los Santos Police Departament. Sugestii momentan nu am de masina... dar in curand o sa caut masina mai rapida. Motiv: Membrii de rank 1 nu pot face mai nimic cand apare cineva cu infernus sa zicem, si de asta propun sa se schimbe chiar cu un sultan sau ceva mai rapid decat tigaile alea din fata departamentului =))) Eu zic ca ar aduce departamentul putin mai sus si mai eficient, astept raspunsurile voastre! Seara faina
 16. Inca o propunere interesanta! O sa vedem ce putem face si ce nu!
 17. Tech

  /rob

  Multumim de propunere! O sa incercam sa implementam acest lucru!
 18. Multumim ca ne-ai spus asta! O sa vedem si o sa incercam sa adaugam aceasta comanda!
 19. Frumoasa propunere! O sa tinem cont de ea!
 20. Imi place ideea, s-ar putea sa o punem in aplicare! Sa vedem ce ne rezerva viitorul!
 21. - Regulament controale in cadrul Federal Bureau of Investigations - - Controalele corporale sunt permise doar pe membrii a mafiilor respectiv Hitman Agency, si pe civili care au arme AUTOMATE/CALIBRU MARE la vedere. - Daca un player refuza sa se conformeze cu cadrele FBI, va fi sanctionat cu wanted. - Controalele se fac in minim 2 membrii. - Aveti voie sa confiscati tot ce tine de materie ilegala. -Somatia se face dupa urmatorul model: /m FBI, va rugam sa ne urmati + Numele celui somat, sau id. - Dupa ce a oprit, iese unul, si il ghidati intr-o zona mai restransa, ii spune-ti sa va urmeze, nu faceti controlul in plina strada pe dreapta. - Daca ati surprins un player cu bunuri ilegale, e permis sa il arestati. - Controlul unei zone, e oprirea circulatiei in zona respectiva. - Controlul fiecarui player care trece prin zona - Minim 4 membri online pentru un control - Conducatorul minim rank 5+ - Fiecare control se anunta pe /gov impreuna cu zona controlata. - Cine refuza sa se conformeze/fuge, va fi sanctionat cu wanted pentru neconformare ordin. - Controlul zonei consta in oprirea ei prin orice mijloace, respectiv masini, sau roadblock. - Roadblock-urile vor fi pozitionate pe zona controlata asa incat sa nu opreasca definitiv circulatia, ci doar sa ii opreasca momentan pentru un control. - Spatiul liber lasat de roadblock-uri poate fi ocupat de un soldat, masinile fiind lasate sa treaca dupa control.
 22. Federal Bureau of Investigations - Demisii Model aplicatie demisie: Nickname: Rank: Cate zile ai in factiune: De ce ai hotarat ca vrei sa parasesti factiunea?: Ce doresti sa se schimbe in aceasta factiune?: Poza pe /r cand spui ca vrei sa parasesti factiunea: Te-a deranjat ceva la factiune?:
 23. - Raport Federal Bureau of Investigation - Rank 1 : 20 Rank 2 : 25 Rank 3 : 30 Rank 4 : 30 Rank 5 : 20 Rank 6 : 15
 24. Comenzi: -/su [id] pentru a acorda cuiva wanted. -/duty pentru a primi arme (spray, mp5, m4 si deagle). -/wanted pentru a vedea suspectii cu wanted -/arrest [nume/id] pentru a aresta un suspect (indiferent de wanted-ul avut) -pentru a opri un fugar cu wanted, care este pe jos, se poate folosi langa acesta comanda /tazer, comanda care o sa-l blocheze timp de 8 secunde -pentru a deschide poarta de la PD sau garaj cand sunteti pe jos apasati tasta C sau SHIFT cand sunteti intr-o masina -/d pentru a scrie un mesaj pe care sa-l vada toate departamentele (F.B.I., N.G., P.D.) Chatul de pe /d nu se foloseste niciodata pentru discutii care n-au legatura cu departamentele, este numai si pentru a anunta starea un suspect, cum ar fi: suspectul X este la mine, suspectul Y fuge cu un avion, etc. Nu folositi chatul pentru nimic altceva, aveti /f, /sms, /call. Cand discutati pe /d despre un suspect, folositi numele, nu id-ul. Ex: /d Andrei99 este la mine, /d andrei99 fuge cu avionul. -/r pentru a discuta doar cu cei din F.B.I. -/cuff pentru a lega pe cineva cu catuse. Acesta trebuia sa dea /handsup pentru a putea fi legat. /uncuff pentru a scoate catusele. -/rb pentru a pune Road Block-uri. Reguli: -Cu hunterul/hydra se merge doar dupa runnerii care sunt in aer cu un avion / elicopter. -FBI se ocupa doar cu wanted peste 3, arestari doar in cazul wanted 3+ si drept de predare. Daca avea wanted 3, si a scazut la wanted 1-2, nu mai este treaba voastra sa il prindeti. - Materialele vor fi confiscate, wanted acordat: Wanted 3 - Posesie bunuri ilegale. - Armele legale, sunt: Deagle/MP5. - Combat Shotgun, M4, Rifle etc, sunt considerate ilegale, vor fi confiscate si veti fi sanctionati cu wanted. -Nu aveti voie sub nicio forma sa trageti cu hunterul/hydra la sol, se considera DM extrem de grav si se sanctioneaza ca atare. -Regula importanta adaugata la 'Alte reguli', si anume: -Dupa wanted se merge doar cu masinile de politie. Nu aveti voie sa mergeti cu masinile personale dupa wanted. -Atunci cand sunteti dupa un runner si pierdeti masina de politie, puteti lua una gasita pe strada. Asta e singura exceptie, in rest, se merge doar cu masina de politie. -Cine este prins ca nu merge dupa wanted cu masina de politie este sanctionat. -Nu aveti voie sa mergeti la event-uri cu on duty. Trebuie sa fiti /duty off. -Nu aveti voie sa arestati / omorati pe cei care au wanted si sunt la un event. -Nu aveti voie sa intrati in HQ-uriile inchise a altor factiuni daca nu sunteti dupa wanted. Cei care intra aiurea primesc FW. -Cand arestati pe cineva, folosit /cuff id cand persoana a intrat in masina. -Cand somati pe cineva, asteptati minim 3 secunde intre somatii. Nu aveti voie sa somati prin /sms, /wt si alte canale de chat, doar prin cel public. -Nu incalcati regulile de circulatie (puteti insa sa mergeti pe contrasens daca nu aveti alta posibilitate atunci cand sunteti in urmarire). -De fiecare data cand capturati un suspect, se va anunta pe /d 'x este la mine'. -Civilii care stau in cladirea inchisorii fara sa aiba wanted(sau jail time) vor fi rugati sa iasa afara altfel risca wanted 2. -cei care refuza sa iasa afara dupa 3 somatii date intr-un interval de 1 minut o sa li se acorde wanted 2 pentru 'neconformare ordin'. -Cei care sunt prinsi cu droguri la ei primesc wanted 3 pentru posesie de bunuri ilegale dupa ce sunt verificati cu comanda /frisk. - Regulament si mod de operare in cazul unei rapiri - In cazul unei rapiri, toate 3 departamentele isi organizeaza membrii la Garajul LSPD, rank 5/6 sau liderii organizeaza trupele si masinile de care se vor folosi. Mafia/Agentia care a rapit civilul va primi wanted pentru rapire civil. Departamentele vor da find pe unul dintre suspecti, vor merge la fata locului, vor incerca sa elibereze civilul impuscand toti suspectii. Daca vor reusii, civilul merge impreuna cu ei acasa. Daca nu, organizatorul departamentelor plateste rapitorilor cat s-a cerut pentru rascumparare. -Daca rapitorii castiga, se primeste [/clear] - Daca a fost doborat un membru al unui departament, nu are voie sa se mai intoarca.

Get connected with us on social networks:

Contact

Curtea de Arges, Romania

support@nemesys.ro

Soon

Soon

×
×
 • Create New...