Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tech

Premium User
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tech last won the day on December 9 2020

Tech had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Tech

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna idee! Pe viitor probabil ca va fi implementata!
 2. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 3. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 4. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 5. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 6. Tech

  Detalii Topicuri

  Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 7. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 8. Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / promovare de server / content sexual. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 9. Tech

  Detalii Topicuri

  Cateva precizari: -Indiferent de subiectul topicului, acesta trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar / content sexual / promovare de server. -Fiecare pont pe care hotarati sa il impartasiti cu noi trebuie sa fie descris in detaliu pentru a se evita eventualele greseli / erori / neintelegeri.
 10. Cateva precizari: -Pentru a posta un topic, indiferent de subiect trebuie sa indeplineasca cateva conditii: fara limbaj vulgar, fara promovarea altui server, fara content sexual. -Maxim 3 topicuri create pe zi. -Daca doriti sa impartasiti un pont, va trebui sa il explicati cat mai in detaliu pentru a evita eventualele neintelegeri / erori / greseli.
 11. Tech

  Detalii Topicuri

  In acest topic se vor posta DOAR lucrurile legate de Minecraft. Exemple de topicuri pe care le puteti creea: 1. Poze -Pentru a posta cateva screenshot-uri din joc, trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte: sa nu contina content vulgar/sexual si sa nu se promoveze nici un server. 2. Ponturi -Ai vreun pont folositor pentru cei ce joaca Minecraft? Lasa-l aici, explicand fiecare detaliu pentru ca sa fie cat mai clar pontul. 3. Texture Pack-uri -Pentru a posta un texture pack, trebuie sa il faceti in felul urmator: Nume Texture Pack: Link Texture Pack: Merge si pe PC-urile mai slabe?: Da / Nu Alte precizari:
 12. ECHIPELE S.W.A.T. SPECIAL RESCUE TEAM (SRT) General: Tech Lieutenant: DarknessMode Colonel: Troop 3: Troop 2: Troop 1: CRISIS ENTRY UNIT (CEU) General: Lieutenant: Troop 5: Troop 4: Troop 3: Troop 2: Troop 1: HEAVY EQUIPMENT SQUAD (HES) General: Lieutenant: Troop 2: Troop 1: QUICK SUPPORT DIVISION (QSD) General: Lieutenant: Major: Captain: Troop 2: Troop 1: SPECIAL RESCUE TEAM (SRT) Divizia de elita, cei mai experimentati ofiteri din toate cele 4 departamente s-au unit si au format SPECIAL RESCUE TEAM. Se ocupa cu extragerea victimelor unei rapiri/unui asediu din cele mai sangeroase cazuri. Tacticile lor sunt secrete si mereu au succes. Experti in manuirea armelor de foc, 4 dintre membrii preiau terenul de la sol iar 2 iau terenul aerian, in spatele manetelor Hydra-ului sau a Hunter-ului. CRISIS ENTRY UNIT (CEU) Acesti ofiteri au vazut si asistat la cele mai sangeroase si dificile momente pe care ti le poti imagina. Totusi sunt in stare sa gandeasca limpede in timp ce se infiltreaza in incintele impanzite de catre persoanele inarmate din cap pana in picioare cu scopul de a-i infrange. HEAVY EQUIPMENT SQUAD (HES) Artileria grea in momentele de criza. Ei sunt cei care manevreaza echipamentele grele (Shotgun, Tank, etc.). Se mai pt ocupa si cu extractiile dar doar atunci cand echipa SRT nu este capabila sa realizeze acest lucru. QUICK SUPPORT DIVISION (QSD) Aceasta echipa include membrii ce au intrat recent in S.W.A.T. Ei sunt cei care intervin atunci cand se aud focuri de arma in zone populate. Mereu o sa fie disponibili cand o sa fie solicitati! DETALII - Echipele S.W.A.T. sunt cele care inervin la rapiri/asedii/mandate - In echipele S.W.A.T. se intra pe baza de test practic oferit de Generalul S.W.A.T, sau de Lieutenantul diviziei SRT. - Echipele S.W.A.T. prezinta cei mai disciplinati si pregatiti membrii ale celor 3 departamente. - Fiecare echipa S.W.A.T. este condusa de un General, si un adjunct, respectiv Lieutenantul. - Cand Generalul este online, el va organiza toate echipele online. - Cand are loc interventia, daca nu sunt 4 membri din fiecare echipa, cel mai inalt grad S.W.A.T, va strange toti ofiteri S.W.A.T. din alte echipe si vor forma o echipa de interventie pentru momentul actual. - NU este permisa abuzarea de echipament S.W.A.T. - La interventii toti ofiterii S.W.A.T. vor folosi echipamentul din [/outfit], categoria S.W.A.T. - Gradele din echipele S.W.A.T, nu au legatura cu rank-urile IN-GAME, dar in timpul interventiilor indiferent de grad-ul IN-GAME se asculta de cel mai mare grad S.W.A.T.
 13. Nick (Numele de pe server): Tech Idee: Radare pe harta pentru LSPD Descriere (Descrierea Ideei): Propun sa se adauge radare pe toata harta in locurile populate cel mai frecvent (podul LS-LV, Zona CNN, etc.) pentru a impune soferilor sa circule cu o viteza moderata, sub cea maxima. Radarele ar putea fi amplasate pe stalpi sau pe pereti (evident, in locurile unde se poate realiza acest lucru), iar atunci cand cineva este surprins ca a depasit limita de viteza, un mesaj este trimis membrilor LSPD prin intermediul chat-ului /r sau /d avand o forumulare asemanatoare cu aceasta: "Radar: Jucatorul ___ [Id __] a fost surprins depasind limita legala de viteza cu ___ km/h in zona ___." Acest lucru ar fi foarte de folos deoarece ar ajuta membrii LSPD si serverul. EXEMPLU: "Radar: Jucatorul Andrei [ID 34] a fost surprins depasind limita legala de viteza cu 40km/h in zona CNN."
 14. Tech

  AsulxNx

  Welcome! Sedere placuta!
 15. Propun sa se schimbe masinile pentru membrii de rank 1 a factiunii Los Santos Police Departament. Sugestii momentan nu am de masina... dar in curand o sa caut masina mai rapida. Motiv: Membrii de rank 1 nu pot face mai nimic cand apare cineva cu infernus sa zicem, si de asta propun sa se schimbe chiar cu un sultan sau ceva mai rapid decat tigaile alea din fata departamentului =))) Eu zic ca ar aduce departamentul putin mai sus si mai eficient, astept raspunsurile voastre! Seara faina

Get connected with us on social networks:

Contact

Curtea de Arges, Romania

support@nemesys.ro

Soon

Soon

×
×
 • Create New...