Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Alexandru

Administrator
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Alexandru last won the day on September 1

Alexandru had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About Alexandru

 • Rank
  Senior
 • Birthday 06/25/2000

Recent Profile Visitors

298 profile views
 1. In legatura cu versiunea 'v1.2.10b' ..am pierdut acel document text cu update-ul pentru acea versiune. Nu au fost bagate multe chestii in acea versiune, imi cer scuze.
 2. Salut! Bine ai venit. ?
 3. Alexandru

  Prezentare

  Bine ai venit! Sper sa te distrezi alaturi de noi. ?
 4. Alexandru

  Prezentare

  Bine ai venit.
 5. Salut, bine ai venit!
 6. Salut @Seven, ne bucuram ca te-ai alaturat noua in aceasta lupta. Speram sa castigam si sa ducem cat mai sus aceasta comunitate. Bine ai venit! ?
 7. Salut! Ma bucur ca ai venit în comunitatea noastră. Sper sa te distrezi ??
 8. Salut! Astazi m-am gandit sa dam un host de sa:mp spre administrare pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatii dar si pentru dezvoltarea dvs. in domeniul acesta. Oferim spre administrare un server de sa:mp cu 50 de sloturi ( Se maresc sloturile in functie de jucatori ) si cu port default ( 7777 ). Cerinte: - Varsta minima: 15 ani. - Experienta in administrarea unui server. ( FTP, GCP, SQL ) - Trebuie sa aveti un gamemode propriu, nu dispunem de gamemode. Doritorii sunt rugati sa lase un reply cu completare la modelul de mai jos. Nume: Varsta: Oras: Nivel de experienta (bun/moderat/expert): In cat timp poti termina de configurat serverul?: In cat timp poti popula serverul?: Te poti ocupa zilnic de server? (da/nu): Adresa de email valida (veti primi datele pe aceasta):
 9. *N:RPG - v1.2.9b: - A fost adaugat un sistem de realizari. (/achievements) - Comanda /aaa2 a primit un virtual world. - Adaugata o locatie pentru a achiziotiona crate-urile. ( /GPS => Buy Crate ) - A fost adaugata o recompensa la Clanuri. Fiecare player care termina un zid de desenat primeste o recompensa. - Au fost scoase bicicletele de la fostul spawn. - Adaugata o noua functie la Vehiculele Personale, " Vehicle Age ". - A fost rezolvat bugul de la resetarea Daily Quest-urilor. - A fost modificat Vehiculul la Job-ul "Postman". - A fost modificat sistemul de rob. - A fost adaugat un nou mapping la job-ul farmer. - Comanda /gotojob a fost scoasa. - A fost adaugata o masina la comanda /bonus. - A fost rezolvat un bug de la comanda /TOG. - Adaugate in magazinele 24/7: "Cigarettes" si "Lighter". - Comanda /Smoke a fost modificata. - Rezolvat un mic bug de la /buycrate. - Rescris sistemul 'Job Goal'. - Sistem de Personal Pet.
 10. Alexandru

  /rob

  Dupa atata timp mi-am amintit ca exista aceasta propunere. . UPS =D

Get connected with us on social networks:

Contact

Curtea de Arges, Romania

support@nemesys.ro

Soon

Soon

×
×
 • Create New...