Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Alexandru

Administrator
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Alexandru last won the day on December 7 2020

Alexandru had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Alexandru

 • Rank
  Senior
 • Birthday 06/25/2000

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. Salut! Bine ai venit. 🙂
 2. Alexandru

  Prezentare

  Bine ai venit! Sper sa te distrezi alaturi de noi. 🙂
 3. Alexandru

  Prezentare

  Bine ai venit.
 4. Salut, bine ai venit!
 5. Salut @Seven, ne bucuram ca te-ai alaturat noua in aceasta lupta. Speram sa castigam si sa ducem cat mai sus aceasta comunitate. Bine ai venit! 😄
 6. Salut! Ma bucur ca ai venit în comunitatea noastră. Sper sa te distrezi 🤧🤪
 7. Salut! Astazi m-am gandit sa dam un host de sa:mp spre administrare pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatii dar si pentru dezvoltarea dvs. in domeniul acesta. Oferim spre administrare un server de sa:mp cu 50 de sloturi ( Se maresc sloturile in functie de jucatori ) si cu port default ( 7777 ). Cerinte: - Varsta minima: 15 ani. - Experienta in administrarea unui server. ( FTP, GCP, SQL ) - Trebuie sa aveti un gamemode propriu, nu dispunem de gamemode. Doritorii sunt rugati sa lase un reply cu completare la modelul de mai jos. Nume: Varsta: Oras: Nivel de experienta (bun/moderat/expert): In cat timp poti termina de configurat serverul?: In cat timp poti popula serverul?: Te poti ocupa zilnic de server? (da/nu): Adresa de email valida (veti primi datele pe aceasta):
 8. *N:RPG - v1.2.9b: - A fost adaugat un sistem de realizari. (/achievements) - Comanda /aaa2 a primit un virtual world. - Adaugata o locatie pentru a achiziotiona crate-urile. ( /GPS => Buy Crate ) - A fost adaugata o recompensa la Clanuri. Fiecare player care termina un zid de desenat primeste o recompensa. - Au fost scoase bicicletele de la fostul spawn. - Adaugata o noua functie la Vehiculele Personale, " Vehicle Age ". - A fost rezolvat bugul de la resetarea Daily Quest-urilor. - A fost modificat Vehiculul la Job-ul "Postman". - A fost modificat sistemul de rob. - A fost adaugat un nou mapping la job-ul farmer. - Comanda /gotojob a fost scoasa. - A fost adaugata o masina la comanda /bonus. - A fost rezolvat un bug de la comanda /TOG. - Adaugate in magazinele 24/7: "Cigarettes" si "Lighter". - Comanda /Smoke a fost modificata. - Rezolvat un mic bug de la /buycrate. - Rescris sistemul 'Job Goal'. - Sistem de Personal Pet.
 9. Alexandru

  /rob

  Dupa atata timp mi-am amintit ca exista aceasta propunere. . UPS =D
 10. . Vehiculul ales pentru job este " Faggio", salariul este +100 fata de ce era inainte.
 11. *N:RPG - v1.2.8b: - Au fost adaugate Map Icon-uri la Rent Car LS, SF & LV. - A fost scoasa Notificarea despre Admin Duty / Helper Duty. - Masinile din fata de la LSPD au fost schimbate. - A fost modificat pickup-ul de la Business-uri. - A fost adaugat un sistem de referral. - Roata Ferris " a prins viata ", acum te poti urca si vedea o priveliste super frumoasa. - Au fost adaugate premiile pentru Referral. - A fost adaugat in "/Stats" punctul "Referral ID". - 2x PayDay-ul a fost scos. - A fost adaugat un parc in fata Primariei. - Job-ul Fisher a fost rescris si mutat. - Adaugate RP-uri la Referral. - System de Personal ID ( Buletin ). - Referral System-ul a fost scos pentru un timp. - Comanda /BuyLevel a fost rescrisa in totalitate. - A fost adaugat un nou Crate. ( Mission Crate ) - Comanda /Stats a fost refacuta. Acum arata mai organizat. - Logo-ul serverului a fost schimbat. - Schimbat un TD pentru Admini. - TD-ul la JOB GOAL a fost schimbat. - A fost scos TD-ul cu Cadoul de la Drop AIR. - Tick-urile pot fi dezactvitate din comanda /HUD. (admin only) - Rezolvat un bug de la Fish. - A fost adaugat un sistem de "Daily Login". - Au fost modificate cateva texte de la Misiunile Zilnice. - Adaugat Job-ul Quarry Worker. - Adaugata licenta de pescuit. O poti achizitiona de la Primarie. - A fost adaugat /GotoJob pentru Adminii de nivel 1. - /buylicenses a fost rescris. Adaugata o prescurtare /buylicense. - Rezolvate bugurile de la Jobu' Fish. - Rescrisa factiunea The Agency ( Fosta factiune Hitman Agency ). - A fost adaugat un sistem de securitate de tip " PIN ".
 12. momentan nu prea as vrea asa ceva o sa vedem pe viitor. Multumim! 😛
 13. Herzlich willkommen! Sper ca am scris bine :)) Sa ai o sedere cat mai placuta si indelungata 😄

Get connected with us on social networks:

Contact

Curtea de Arges, Romania

support@nemesys.ro

Soon

Soon

×
×
 • Create New...