Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Alexandru

  Baz

  Salut, bine ai venit!
 3. Baz

  Baz

  Care este numele dvs.:Gabor Mihai Nick-ul virtual: Baz Vârsta dvs.: 13 Țară, Oraș, (opțional): Romania O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: Whatsapp,discord,Nr tel:0799861399 De unde ai auzit de noi?: Un prieten Ce jocuri te joci?: ROBLOX și Minecraft O notă comunității: 10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: nerăbdător,pus pe treabă,acomodare usoara Alte Informații?:
 4. Earlier
 5. In legatura cu versiunea 'v1.2.10b' ..am pierdut acel document text cu update-ul pentru acea versiune. Nu au fost bagate multe chestii in acea versiune, imi cer scuze.
 6. Care este numele dvs.?: Damian Nick-ul virtual: Damiancupunct Vârsta dvs.: 14 ani. Țară, Oraș, (opțional): R. Moldova, Cahul. O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: pe Discord Damiancupunct#6033 De unde ai auzit de noi?: Dintr-un anunt de pe facebook. Ce jocuri te joci?: Ma joc doar SA:MP. O notă comunității: 9. Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: responsabil, respectuos, amabil, serios, cinstit. Alte Informații?: Salutare tuturor samperilor, intrati pe serverul nemesys pentru ca e cel mai tare!
 7. Razvan104

  Prezentare

  Care este numele dvs.?: Razvan Nick-ul virtual: Razvan104 Vârsta dvs.: 14 ani Țară, Oraș, (opțional): România, județul Suceava comuna calafindesti O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: oriunde De unde ai auzit de noi?: de la un prieten Ce jocuri te joci?: acum doar Free fire ca nu mai am pc O notă comunității: 9,50/10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: timid ambițios mic petrecăreț Alte Informații?:mulțumesc pentru atenția acordata
 8. Care este numele dvs.?: Marineliu Nick-ul virtual: nolimit Vârsta dvs.: 15 Țară, Oraș, (opțional): Moldova O poză cu tine (opțional): nu Unde te putem contacta?: Insta : 999wrldx, Mail : instagrindhelp@gmail.com, Discord : nolimit#6969 De unde ai auzit de noi?: De pe un site dedicat serverelor de mc Ce jocuri te joci?: minecraft, sa-mp, cod, mta, creative destruction O notă comunității: Watch us grow :)) Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Responsabil, activ, helper. Alte Informații?: Discord staff, giveaway hoster
 9. [!] Titlul acestui topic trebuie sa respecte modelul "Nume - aplicatie Helper", de exemplu „Radu - Helper”. [!] Înainte sa aplici trebuie sa inveti intregul regulament server, totul de la "Informatii" cat si tot ce tine de server. Nu aplica daca nu cunosti "cap-coada" intregile regulamente. [!] Nu cere unui admin sa-ti verifice aplicatia, sau stresa un membru staff cu faptul ca ai aplicat. Acest lucru iti va scadea toate sansele pentru a fi tras la teste. [!] Raspunsurile foarte scurte si exprimate foarte simplist vor duce automat la respingerea aplicatiei voastre. [!] Toate informatiile false prezente în aplicatie pot duce la respingerea voastra sau scoaterea din funtie în cazul în care nu a fost observata în timp. Nume & prenume: Varsta: Nickname pe server: Link catre profilul de pe panel: Numarul de ore jucate: Ce alte jocuri mai joci in afara de SA:MP?: De ce te consideri potrivit pentru functia de helper pe serverul RPG.NEMESYS.RO?: De ce ai ales sa joci pe acest server?: Ai fost vreodata sanctionat? Te rog sa ne precizezi toate sanctiunile in detaliat: Cateva cuvinte despre tine(min 30): Iti place sa ajuti jucatorii?: Cu ce ai ajuta comunitatea daca vei primii functia?: [!] La urmatoarele intrebari va trebui sa raspundeti exact ca un helper! Grija la exprimare si la raspunsuri! 1. Cum pot pune un anunt si unde?: 2. Cat costa contul VIP?: 3. Dupa ce termin tura la job-ul Farmer, ce trebuie sa fac?: 4. Unde pot reclama un jucator care m-a injurat?: 5. Cum imi pun pin la cont?: 6. Care este cel mai profitabil job?: 7. Unde pot dona pe server?: 8. Cum raportez un codat?: Esti de acord sa sustii testele pe Serverul de SA:MP cat si pe Discord vocal?: Nume discord: !! Ca sa puteti raspunde la intrebari, trebuie sa vizitati mai intati serverul!
 10. Salut! Bine ai venit. ?
 11. Care este numele dvs.?: Numele meu este Catalin Nick-ul virtual: Numele meu virtal este Catalin Vârsta dvs.: Am varsta de 12 ani Țară, Oraș, (opțional): Sunt din jud. Constanta O poză cu tine (opțional): Nu doresc sa pun. Unde te putem contacta?: Pe discord De unde ai auzit de noi?: De la fratele meu AndyS. pe server Ce jocuri te joci?: CSGO, Minecraft si samp O notă comunității: 9/10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Amuzant, prietenos, capabil, plin de viata Alte Informații?: Imi place serverul vostru
 12. Alexandru

  Prezentare

  Bine ai venit! Sper sa te distrezi alaturi de noi. ?
 13. AndyS.

  Prezentare

  Care este numele dvs.?: Anton Andrei Nick-ul virtual: AndyS. Vârsta dvs.: 15 Țară, Oraș, (opțional): Romania Constanta O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: pe discord _AndreiAlexandru_#0941 De unde ai auzit de noi?: Ce jocuri te joci?: samp si cs:go O notă comunității: 9.75 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: muncitor,descurcaret,inteligent Alte Informații?:Doresc sa ajut serverul cu cat pot eu de mult, sunt foarte activ.
 14. Alexandru

  Prezentare

  Bine ai venit.
 15. youtuber

  Prezentare

  Care este numele dvs.?: Filibiu andrei Nick-ul virtual: youtuber Vârsta dvs.: 12ani Țară, Oraș, (opțional): Romania,constanta O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: ma puteti contacta pe discord De unde ai auzit de noi?: pe net Ce jocuri te joci?: doar samp O notă comunității: infinit Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: sunt baiat am 12ani si sunt din galati dar mam mutat in constanta Alte Informații?:nu
 16. Salut, bine ai venit!
 17. ZzShauzZ

  Prezentarea

  Care este numele dvs.?: Eu ma numesc Rebiga Ionut Nick-ul virtual: ZzShauzZ Vârsta dvs.: Am varsta de 14 ani. Țară, Oraș, (opțional): Sunt din Romania si locuiesc in orasul Caracal. O poză cu tine (opțional):- Unde te putem contacta?: Pe discord De unde ai auzit de noi?: De la Co-Ownerul Decster. Ce jocuri te joci?: Eu ma joc SA:MP, si Minecraft din cand in cand. O notă comunității: 10/10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Ma descriu a fi o persoana foarte calma, inteligenta, cu cei 7 ani de acasa foarte serioasa organizata. Alte Informații?: Atat multumesc pentru timp-ul acordat pentru a-mi citi prezentarea o seara frumoasa!
 18. Care este numele dvs.?: Popa Albert Nick-ul virtual: Albert102 Vârsta dvs.: 12 Țară, Oraș, (opțional): O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: La email-ul ataara381@gmail.com De unde ai auzit de noi?: game-state (gasiti site-ul daca tastati SA:MP SERVERS pe google) Ce jocuri te joci?: SA:MP si Fortnite(Nu-s toxic sau cv) O notă comunității: 10/10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Un băiat cuminte si muncitor Alte Informații?:Nu
 19. Salut @Seven, ne bucuram ca te-ai alaturat noua in aceasta lupta. Speram sa castigam si sa ducem cat mai sus aceasta comunitate. Bine ai venit! ?
 20. Care este numele dvs.?: Numele meu este Antonio. Nick-ul virtual: Seven Vârsta dvs.: Am varsta frumoasa de 13 ani. Țară, Oraș, (opțional): Locuiesc in Romania si stau in judetul Ilfov. O poză cu tine (opțional): - Unde te putem contacta?: Pot fi contactat pe discord (Seven#5617) De unde ai auzit de noi?: Am fost informat de acest server de catre Decster. Ce jocuri te joci?: In timpul liber obisnuiesc sa ma joc CS:GO si SA:MP. O notă comunității: Nu o sa dau 10 deoarece inca este in lucru si mai sunt multe de facut, dar ii acord un 9 din toata inima pentru devotament. Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Responsabil, muncitor, prietenos si serios. Alte Informații?: Multumesc pentru timpul pe care l-ai acordat acestei prezentari, iti doresc o zi / seara frumoasa.
 21. Salut! Ma bucur ca ai venit în comunitatea noastră. Sper sa te distrezi ??
 1. Load more activity

Announcements

Get connected with us on social networks:

Contact

Curtea de Arges, Romania

support@nemesys.ro

Soon

Soon

×
×
 • Create New...