Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Salut! Bine ai venit. 🙂
 3. Care este numele dvs.?: Numele meu este Catalin Nick-ul virtual: Numele meu virtal este Catalin Vârsta dvs.: Am varsta de 12 ani Țară, Oraș, (opțional): Sunt din jud. Constanta O poză cu tine (opțional): Nu doresc sa pun. Unde te putem contacta?: Pe discord De unde ai auzit de noi?: De la fratele meu AndyS. pe server Ce jocuri te joci?: CSGO, Minecraft si samp O notă comunității: 9/10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Amuzant, prietenos, capabil, plin de viata Alte Informații?: Imi place serverul vostru
 4. Alexandru

  Prezentare

  Bine ai venit! Sper sa te distrezi alaturi de noi. 🙂
 5. AndyS.

  Prezentare

  Care este numele dvs.?: Anton Andrei Nick-ul virtual: AndyS. Vârsta dvs.: 15 Țară, Oraș, (opțional): Romania Constanta O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: pe discord _AndreiAlexandru_#0941 De unde ai auzit de noi?: Ce jocuri te joci?: samp si cs:go O notă comunității: 9.75 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: muncitor,descurcaret,inteligent Alte Informații?:Doresc sa ajut serverul cu cat pot eu de mult, sunt foarte activ.
 6. Alexandru

  Prezentare

  Bine ai venit.
 7. youtuber

  Prezentare

  Care este numele dvs.?: Filibiu andrei Nick-ul virtual: youtuber Vârsta dvs.: 12ani Țară, Oraș, (opțional): Romania,constanta O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: ma puteti contacta pe discord De unde ai auzit de noi?: pe net Ce jocuri te joci?: doar samp O notă comunității: infinit Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: sunt baiat am 12ani si sunt din galati dar mam mutat in constanta Alte Informații?:nu
 8. Salut, bine ai venit!
 9. ZzShauzZ

  Prezentarea

  Care este numele dvs.?: Eu ma numesc Rebiga Ionut Nick-ul virtual: ZzShauzZ Vârsta dvs.: Am varsta de 14 ani. Țară, Oraș, (opțional): Sunt din Romania si locuiesc in orasul Caracal. O poză cu tine (opțional):- Unde te putem contacta?: Pe discord De unde ai auzit de noi?: De la Co-Ownerul Decster. Ce jocuri te joci?: Eu ma joc SA:MP, si Minecraft din cand in cand. O notă comunității: 10/10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Ma descriu a fi o persoana foarte calma, inteligenta, cu cei 7 ani de acasa foarte serioasa organizata. Alte Informații?: Atat multumesc pentru timp-ul acordat pentru a-mi citi prezentarea o seara frumoasa!
 10. Care este numele dvs.?: Popa Albert Nick-ul virtual: Albert102 Vârsta dvs.: 12 Țară, Oraș, (opțional): O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: La email-ul ataara381@gmail.com De unde ai auzit de noi?: game-state (gasiti site-ul daca tastati SA:MP SERVERS pe google) Ce jocuri te joci?: SA:MP si Fortnite(Nu-s toxic sau cv) O notă comunității: 10/10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Un băiat cuminte si muncitor Alte Informații?:Nu
 11. Salut @Seven, ne bucuram ca te-ai alaturat noua in aceasta lupta. Speram sa castigam si sa ducem cat mai sus aceasta comunitate. Bine ai venit! 😄
 12. Care este numele dvs.?: Numele meu este Antonio. Nick-ul virtual: Seven Vârsta dvs.: Am varsta frumoasa de 13 ani. Țară, Oraș, (opțional): Locuiesc in Romania si stau in judetul Ilfov. O poză cu tine (opțional): - Unde te putem contacta?: Pot fi contactat pe discord (Seven#5617) De unde ai auzit de noi?: Am fost informat de acest server de catre Decster. Ce jocuri te joci?: In timpul liber obisnuiesc sa ma joc CS:GO si SA:MP. O notă comunității: Nu o sa dau 10 deoarece inca este in lucru si mai sunt multe de facut, dar ii acord un 9 din toata inima pentru devotament. Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Responsabil, muncitor, prietenos si serios. Alte Informații?: Multumesc pentru timpul pe care l-ai acordat acestei prezentari, iti doresc o zi / seara frumoasa.
 13. Salut! Ma bucur ca ai venit în comunitatea noastră. Sper sa te distrezi 🤧🤪
 14. Care este numele dvs.?: Eu ma numesc Ioja Sabin. Nick-ul virtual: Knave. Vârsta dvs.: Am varsta de 14 ani. Țară, Oraș, (opțional): Sunt din Romania si locuiesc in orasul Constanta. O poză cu tine (opțional):- Unde te putem contacta?: Pe discord De unde ai auzit de noi?: De la Co-Ownerul Decster. Ce jocuri te joci?: Eu ma joc SA:MP, CSGO si Minecraft din cand in cand. O notă comunității: 10/10 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: Ma descriu a fi o persoana foarte calma, inteligenta, cu cei 7 ani de acasa foarte serioasa organizata. Alte Informații?: Atat multumesc pentru timp-ul acordat pentru a-mi citi prezentarea o seara frumoasa!
 15. Salut! Astazi m-am gandit sa dam un host de sa:mp spre administrare pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatii dar si pentru dezvoltarea dvs. in domeniul acesta. Oferim spre administrare un server de sa:mp cu 50 de sloturi ( Se maresc sloturile in functie de jucatori ) si cu port default ( 7777 ). Cerinte: - Varsta minima: 15 ani. - Experienta in administrarea unui server. ( FTP, GCP, SQL ) - Trebuie sa aveti un gamemode propriu, nu dispunem de gamemode. Doritorii sunt rugati sa lase un reply cu completare la modelul de mai jos. Nume: Varsta: Oras: Nivel de experienta (bun/moderat/expert): In cat timp poti termina de configurat serverul?: In cat timp poti popula serverul?: Te poti ocupa zilnic de server? (da/nu): Adresa de email valida (veti primi datele pe aceasta):
 16. *N:RPG - v1.2.9b: - A fost adaugat un sistem de realizari. (/achievements) - Comanda /aaa2 a primit un virtual world. - Adaugata o locatie pentru a achiziotiona crate-urile. ( /GPS => Buy Crate ) - A fost adaugata o recompensa la Clanuri. Fiecare player care termina un zid de desenat primeste o recompensa. - Au fost scoase bicicletele de la fostul spawn. - Adaugata o noua functie la Vehiculele Personale, " Vehicle Age ". - A fost rezolvat bugul de la resetarea Daily Quest-urilor. - A fost modificat Vehiculul la Job-ul "Postman". - A fost modificat sistemul de rob. - A fost adaugat un nou mapping la job-ul farmer. - Comanda /gotojob a fost scoasa. - A fost adaugata o masina la comanda /bonus. - A fost rezolvat un bug de la comanda /TOG. - Adaugate in magazinele 24/7: "Cigarettes" si "Lighter". - Comanda /Smoke a fost modificata. - Rezolvat un mic bug de la /buycrate. - Rescris sistemul 'Job Goal'. - Sistem de Personal Pet.
 17. Alexandru

  /rob

  Dupa atata timp mi-am amintit ca exista aceasta propunere. . UPS =D
 18. . Vehiculul ales pentru job este " Faggio", salariul este +100 fata de ce era inainte.
 19. *N:RPG - v1.2.8b: - Au fost adaugate Map Icon-uri la Rent Car LS, SF & LV. - A fost scoasa Notificarea despre Admin Duty / Helper Duty. - Masinile din fata de la LSPD au fost schimbate. - A fost modificat pickup-ul de la Business-uri. - A fost adaugat un sistem de referral. - Roata Ferris " a prins viata ", acum te poti urca si vedea o priveliste super frumoasa. - Au fost adaugate premiile pentru Referral. - A fost adaugat in "/Stats" punctul "Referral ID". - 2x PayDay-ul a fost scos. - A fost adaugat un parc in fata Primariei. - Job-ul Fisher a fost rescris si mutat. - Adaugate RP-uri la Referral. - System de Personal ID ( Buletin ). - Referral System-ul a fost scos pentru un timp. - Comanda /BuyLevel a fost rescrisa in totalitate. - A fost adaugat un nou Crate. ( Mission Crate ) - Comanda /Stats a fost refacuta. Acum arata mai organizat. - Logo-ul serverului a fost schimbat. - Schimbat un TD pentru Admini. - TD-ul la JOB GOAL a fost schimbat. - A fost scos TD-ul cu Cadoul de la Drop AIR. - Tick-urile pot fi dezactvitate din comanda /HUD. (admin only) - Rezolvat un bug de la Fish. - A fost adaugat un sistem de "Daily Login". - Au fost modificate cateva texte de la Misiunile Zilnice. - Adaugat Job-ul Quarry Worker. - Adaugata licenta de pescuit. O poti achizitiona de la Primarie. - A fost adaugat /GotoJob pentru Adminii de nivel 1. - /buylicenses a fost rescris. Adaugata o prescurtare /buylicense. - Rezolvate bugurile de la Jobu' Fish. - Rescrisa factiunea The Agency ( Fosta factiune Hitman Agency ). - A fost adaugat un sistem de securitate de tip " PIN ".
 20. momentan nu prea as vrea asa ceva o sa vedem pe viitor. Multumim! 😛
 21. Herzlich willkommen! Sper ca am scris bine :)) Sa ai o sedere cat mai placuta si indelungata 😄
 22. Care este numele dvs.?: Lazu Matteo Nick-ul virtual: Kratos Vârsta dvs.: 17 ani Țară, Oraș, (opțional): locuiesc in Volkmarsen, Germania O poză cu tine (opțional): Unde te putem contacta?: Pe discord De unde ai auzit de noi?: Am gasit ip-ul pe un site. Ce jocuri te joci?: pe langa SA:MP mai joc FIFA 21 si CS:GO O notă comunității: de la 1 la 10 ii dau un 8 Caracterizează-te în maxim 5 cuvinte: inteligent, atent, serios Alte Informații?:Nu mai am nimic de spus
 23. Nick (Numele de pe server): descter7 Idee: Job Goal Descriere (Descrierea Ideei): Micsorarea goalului la 2.500.000$ si tot odata micsorarea recompensei la 1.500.000$ si 20 bitcoins.
 1. Load more activity

Announcements

Get connected with us on social networks:

Contact

Curtea de Arges, Romania

support@nemesys.ro

Soon

Soon

×
×
 • Create New...